Sākums > Receptes > Deserti

Tītie cepumi ar kakao

2008. gada 12. decembris
Foto: Tīna Pētersone
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu puto ar cukuru. jāpanāk, lai cukurs izkūst. Pievienojam 2 olas. kad cukurs izkusis pievieno sodu (vai sāli).
2. Piesijā miltus (veikli jāstrādā). Jāpatur vēsā vietā 15-30 minūtes.
3. Mīklai jābūt viendabīgā kukulītī.
4. Mīklu sadala 2 daļās un ½ pievieno kakao pulveri.
5. Pēc tam mīklu izveltnējam plāksnītēs. Vienu no plāksnēmm pārlaižam ar olu, virsū liek otru plāksni un satin rullītī.
6. Uz galda noliek ar šuvi uz leju, sagriež šķēlēs. Tad liek cepties uz cepampapīra.
Uz augšu