Čebureki manā gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Eļļa½ glāze
  • Alus 1 ½ glāze
  • Olas 2
  • Sāls
  • Milti 1kg
  • Pildījums
  • Malta gaļa ½ kg
  • Sīpoli 2
  • Olas 1
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas maltai gaļai
  • Piens 100gr

Pagatavošana

60 min.
  1. Pusglāzi eļļu ielej katliņā, pielej pusotru glāzi alu, piesit 2 olas, ieber šķipsniņu sāls. Visu sakuļ. Ber klāt miltus, un mīca mīklu kamēr nelīp pie pirkstiem. Mīklu griež gabaliņos, un izrullē. Virsū liek šķīvi un izgriež apaļu formu. Smērē virsū pildījumu plāna kārtā.Pārloka uz pusēm, un aizspiež maliņas. Cep uz pannas lielā eļļas daudzumā zeltaini brūnas.
  2. P.S.
  3. Mīklu jaizrullē plānu, un maltai gaļai pienu lej klāt lai viegli smērētos uz mīklas. Ēd ar krējumu, vai adžiku. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti