Vistas spārniņi čili medus mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 gab. vistas spārniņi
  • 3 -4 ēd.k. hot chilli sauce
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 3 -4 ēd.k. medus
  • Garšvielas ( čili pipari, ķiploku sāls )

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas spārniņus sadala 3 daļās griež skriemeļa vietās, to pašu galu met ārā. Apkaisa ar ķiploku sāli, čili pipariem. Atstāj uz kādu laiku lai pamarinējas. Tad sakarsē pannu + 2 ēd.k. eļļas, saliek pannā vistu un aplej ar glāzi ūdens, lai mazliet pasautējas. Kad ūdens izgarojis vistu apcep līdz paliek brūngana, kad vista ir apcepta lej virsū sagatavoto mērci un virsū vāku lai sautējas aptuveni 5 minūtes. Pasniedz ar rīsiem vainu frī kartupeļiem. Pēc izvēles.
  2. Mērces pagatavošana: bļodiņā 3-4 ēd.k. medus, 3-4 ēd.k. hot chilli sauce, 2 daiviņas ķiploku, 1 ēd.k. ūdens visu kārtīgi apmaisa un lej virsū vistai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni