Heks alus mīklā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g heka filejas (es izmantojoju jekuru zivi, lai tik tā būtu iztīrīta no asakām)
  • 50 g alus
  • 1 ola
  • Milti panēšanai
  • Garšaugi pēc izvēles - baziliks, timiāns, rozmarīns, pētersīļi vai dilles
  • Garšvielas - piemēram, speciālās zivju ar citronpipariem

Pagatavošana

15 min.
  1. Fileju sagriež vidējos gabalos (2-3 daļās sadala). Apkaisa ar garšvielām.
  2. Gatavo mīklu panēšanai: saputo olu, pielej alu un iemaisa miltus, līdz veidojas viendabīga, vijīga mīkla ( plāno pankūku mīklas konsistence).
  3. Filejas gabaliņus panē mīklā un cep sakarsētā eļļā 2 - 3 minūtes no katras puses. Zivi nedrīkst pārcept - no ārpuses tai jāizskatās kārdinoši zeltainai, bet iekšpusē jābūt sulīgai.
  4. Kā piedevu sagriež dārzeņus- dažādu krāsu papriku,sererija, cukini, apcep.
  5. Kārto uz šķīvja un pasniedz ar citrona daiviņu!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni