Bu-bu pīrāgs

2008. gada 5. septembris
Foto: Jeva Karabeško
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvē notīrītos burkanus, sagriez bumbierus un ābolu (tas būs Bu-Bu). Ieliec ieeļotā veidnē, apkaisi ar ēdamkaroti cukura un mannā. Sakul olas ar cukuru, pievieno miltus, pec tam sāli un eļļu, samaisi un uzreiz lej virsū sagrieztiem Bu-Bu. Liec cepeškrasnī, kura ir sasildīta līdz 180 gradiem un cep 35-40 minūtes.
2. Sagatavo vaniļas pudiņu, kā rakstīts uz iepakojuma īsi pirms pīrāga izņemšanas no cepeškrāsns.
3. Pagaršo gan siltu (silts pīrāga gabals apliets ar karstu pudinu), gan aukstu.
4. Pasniedz ar pienu, kafiju vai stipru tēju
Uz augšu