Biezpiena želejkūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 5 ēd.kar. cukurs + vanīlijs
  • 5 ēd.kar. milti
  • 4 paciņas biezpiens
  • ½ l saldais krējums
  • Cukurs
  • Augļi, marmelāde
  • 2 pac. želantīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Recepte domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
  2. Olas un cukuru saputo, iecilā sijātus miltus (biskvīta mīkla). Izcep.
  3. Biezpienu ar saldo krējumu saputo, izmaisa cauri augļus vai marmelādi vai ko citu, kas garšo.
  4. Biezpiena masai cauri izmaisa 20 gr želantīnu (želantīnu uzbriedina ar aukstu ūdeni, pēc tam siltā ūdens peldē uzkausē). Nekādā gadījumā nepievienot karstu želant īnu!
  5. Biezpiena masu liek virsū uz biskvīta, ieliek uz mazu laiciņu ledusskapī, lai mazliet sastingst. Pēc tam augšu nosedz ar augļiem un pārlej pāri želantīnu (20 gr). Liek ledusskapī, lai sarec, pēc tam noņem formai malu un liek galdā!

Komentāri

melisa 2014. gada 7. aprīlis 13:57
gardi un šļīgi:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize