Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu wok ar tofu

2008. gada 13. marts
Foto: Anna Sīmane
Pagatavošana
15 min
1. Burkānus sagriež ripiņās, apcep uz pannas. Nākošos pievieno skaidiņās sagrieztu papriku un cukini gabaliņus. Pievieno nedaudz sāli, lai no dārzeņiem atdalās sula. Kad burkāni un paprika apcepušies eļļā, pievieno kubiņos sagrieztu tofu. Tas sasūksies ar dārzeņu sulas-eļļas maisījumu, un iegūs oranžīgu nokrāsu. Kā pēdējos pievieno diedzētos graudus. Tie pannā jāpatur pavisam īsu laiku, lai nekļūst mīksti un neizjūk.
2. Dārzeņus nesautē pārāk ilgi, tiem jābūt svaigiem un kraukšķīgiem.
Uz augšu