Sākums > Receptes > Salāti

"misuezas" salāti

2008. gada 3. jūlijs
Foto: Ingrīda Pitkeviča
Pagatavošana
1 min
1. Visu liek lielā bļodā. Kartupeļus sagriež uz pusēm, ja lielāki - 4 daļās. Apslaka nedaudz ar olīveļļu. Lociņu sagriež salmiņos, tomātus uz pusēm. Paprikai noņem miziņu un sagriež salmiņos pa pusei no katras krāsas. Gurķi sagriež salmiņos, virsū liek pākšu pupiņas, sagrieztus anšovus, paipalu olas sarieztas uz pusēm, pusi no vidēji liela sarkanā sīpola. Tuncim nolej eļļu un sadalapalielos gabalos. Liek bļodā uz salātiem un nemaisa.
2. No dotajām sastāvdaļām pagatavo mērci un pasniedz atsevišķi.
3. Katrs salātus sev liek pats un pārlej ar mērci tikai savā šķīvī.
Uz augšu