Sulīga vistiņa ar rīsiem karija mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi atkarībā no ēdāju skaita
  • 1 -2 vistas filejas
  • Ķīniešu asi saldā mērce ar papriku
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • Karijs
  • Sāls
  • Pipari
  • Saldā paprika pulvera veidā
  • Medus

Pagatavošana

30 min.
  1. uzkarsētā pannā cep vistas fileju, kam pievieno sāli un piparus, kā arī papriku.
  2. pa to laiku liek vārīties rīsus.
  3. kad vistiņa jau ir gatava, bet ne apcepusies brūna, pievieno ķiniešu asi saldo mērci un medu. un cep,kamēr vistiņai parādās brūns apvalciņš. liek traukā.
  4. tajā pašā pannā, kur bija cepusies vista, ielej saldo krējumu un pievieno kariju, bet ne daudz, lai nav pārāk ass. kad mērce gatava pārlej pāri rīriem un liek uz šķīvja.
  5. labu apetīti

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni