Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tradicionāls cūkgaļas gulašs ar burkāniem bez miltiem

2008. gada 4. maijs
Foto: Depositphotos.com
Var izmantot liesāku cūkgaļu, ko izmanto, piem., karbonādem, bet smeķīgāk ir, ja izmanto cūkgaļas kakla karbonādi. Nosauktās sastavdaļas paredzētas, lai pagatavotu ēdienu aptuveni 3-4 personām.
Pagatavošana
60 min
1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos (vidēji lielos). Apcep kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Kad gaļa ir sabrūnējusi (t.i. apcepusies) pielej ūdeni, tā, lai nosedz gaļu.
2. Pievieno sāli, piparus, lauru lapas (pēc garšas). Atstāj, lai sautējas uz diezgan mazas uguns.
3. Tikmēr uz atsevišķas pannas apcep uz vidējas rīves sarīvētus burkānus un pievieno gaļai.
4. Kad gaļa gatava (mīksta) nolej no pannas šķidrumu, atstāj tik daudz, cik šķidru mērci vēlas. Pievieno bagātīgi krējumu un pāris minūtes uz lielas uguns pacep.
Pasniedz kopā, piem., ar vārītiem kartupeļiem un gurķa šķēlītēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu