Sautēti kāposti ar mednieku desiņām

3 1
Sautēti kāposti ar mednieku desiņām
Foto: Depositphotos.com
Visgaršīgākie sautētie kāposti ir tad, ja tos gatavo no tikko ieskābētiem kāpostiem. Ja tie ir par skābiem, nospiež sulu vai arī daļu skābēto kāpostu aizvieto ar svaigiem.

Sastāvdaļas

  • 400 g skābētu kāpostu
  • 50 g tauku (cūku)
  • 1 sīpols
  • 4 mednieku desiņas
  • Ūdens vai buljons
  • Garšvielas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus katliņā sakarsētos taukos apcep gaiši brūnus kopā ar sagrieztām desiņām.
  2. Tad pievieno skābētus kāpostus un brīdi cep.
  3. Pēc tam pielej nedaudz šķidruma, pieliek garšvielas un visu sautē, pa reizei apmaisot, kamēr kāposti mīksti.
    Ja vēlas, var pievienot nedaudz cukuru.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam pielej nedaudz šķidruma, pieliek garšvielas un visu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni