Brūno rīsu un plūmju biezenis

4 1

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi (nemizotie) - 100 g
  • Melnās plūmes ar kauliņiem - 5 gab
  • Rīvēta citrona miziņa - 1 tējk
  • Sāls - šķipsniņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Produktu daudzums paredzēts 2 nelielām (meiteņu) porcijām :)
  2. Uzvāra ~ 250g ūdens, pievieno plūmes, sāli
  3. pieber rīsus (vislabāk nemizotos), uzvāra, apmaisa, uzliek vāciņu un uz nelielas uguns vāra ~ 25 min, ja ūdens beidzas, pielej vēl nedaudz, lai knapi nosedz rīsus
  4. Plūmes izņem, izņem kauliņus, plūmes sablenderē blenderī vai izberž caur sietiņu. Biezeni pievieno atpakaļ katliņā pie rīsiem. Apmaisa, vēl nedaudz pasautē.
  5. Ēdiens satur daudz B grupas vitamīnu, šķiedrvielu un salikto ogļhidrātu, kas lēnām sadaloties sniedz enerģiju visas dienas garumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis