Slinkie kāpostu tīteņi

5 1

Sastāvdaļas

  • Viena vidēji liela kāpostgalva
  • 0.5 kg maltās gaļas
  • 100 g rīsi
  • 2 sīpoli
  • 5 ēd. k. eļļa
  • Ketčups (tomātu mērce) pēc garšas
  • Garšvielas ar sāli

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielej katliņā eļļu.
  2. Sagriež kubiņos kāpostgalvu un sīpolus un liek katlā. Pievieno malto gaļu. Visu apmaisa.
  3. Uzliek katlam vāku un ļauj sautēties.
  4. Pēc aptuveni 30 min., kad no kāpostiem ir izdalījies ūdens un no maltās gaļas tauki, pievieno klāt rīsus un garšvielas. Visu samaisa. Uzliek katliņam vāku un turpina sautēt vēl vismaz 30 min., kamēr kāpostu mīksti.
  5. Pašās beigās, pēc garšas un vēlamās krāsas, ja grib, pievieno ketčupu vai tomātu mērci. Pasautē vēl 5 min. Tad vajadzētu arī būt ēdamam.

Komentāri

Vineta 2013. gada 29. oktobris 19:21
Man bija ļoti liesa jaunlopa gaļiņa un no kāposta nekāda dižā sula neatdalījās, tādēļ izspiedu burkānu/tomātu sulu un pievienoju gaļai un dārzeņiem, lai rīsi sabriest, sanāca super. Paldies par recepti.
milda 2012. gada 1. februāris 18:40
tiešām ļoti garšīgi! paldies
purpurietis 2010. gada 12. novembris 17:41
loti laba receptīte uzgatavoju savai sievai un sanāca ļoti labi,ungaršīgi...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni