Omletes tītenis

5 1

Sastāvdaļas

  • Vienai porcijai
  • 2 -3 olas
  • Šķēle šķiņķa (ar nogreiztām malām taisnstūra veidā)
  • Šķēle siera (ar nogreiztām malām taisnstūra veidā)
  • 2 šķēles tomātu (pēc izvēles)
  • Nedaudz piena
  • Sāls, pipari-pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas sakuļ ar pienu un sāli, pipariem.
  2. Uzlej nedaudz eļļas uz nelielas pannas,cep uz vidējas ugums, līdz apakša ir brūna.
  3. Liek ar visu pannu karstā cepeškrāsnī vai grilā, lai nedaudz apceptos virspuse (ļoti prasmīgi pavāri var apgriezt omleti otrādi arī bez grila)
  4. Uz omletes vidus daļas liek šķiņķi, tomātu,sieru un atkal liek cepeškrāsnī,lai siers izkustu.
  5. Kad siers izkusis, omletes labās un kreisās malas uzloka uz vidus,kur ir pildījums, lai veidotos liels tītenis.
  6. Liek uz šķīvja un ēd, ar dakšīņu un nazi griežot pa gabalam no tīteņa.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

llllllllll 2010. gada 5. novembris 14:25
Stulba recepte!!!!!!! varēji rakstīt bez kļūdām un vairākos teikumos lai var saprast!!! Varētu padomāt ka tu nemāki ielikt nekur punktus!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis