Viduslaiku zemnieka ediens

3 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa-500g
  • Olas-3-4gb
  • Kāposts-300-350gr
  • Sīpoli-2gb
  • Sāls,pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieliek sakarseta panna ar ellu malto galu,apcep min.5,tad pieliek sagrieztu kapostu un cep visu kopa maisot,kamer gala gatava.
  2. Pievieno sipolus.
  3. Olas sakul un lej pa virsu,samaisa visu kopa lidz olas gatavas,pievieno garsvielas.
  4. Gatavs.
  5. Var pasniegt ar majonezi.

Komentāri

Malahīts 2017. gada 12. janvāris 12:40
Recepte tīri neko, kādu reizi vakariņās/pusdienās var apēst. Galvenais smalki sagriezt kāpostu.
Eriks 2015. gada 8. decembris 20:55
PFFF.... Ka vidusllaiku repceti nesauktu,bet garsho gan labi vismaz tiem kuriem garsho malta gala!
janis 2015. gada 2. decembris 18:01
gaļu ēda ļoti reti, sāls un pipari bija dārgi, zemnieki bija trūcīgi, par olām nezinu, bet 0,5 kg gaļas priekš viduslaiku zemnieka ir daaaaudz. zemnieks šo nevarēja atļauties

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni