Zefirs

3 1

Sastāvdaļas

  • Cukurs 500 gr
  • Ūdens 100 gr
  • Želatīns 20 gr
  • Etiķa esence ½ ēd.k

Pagatavošana

45 min.
  1. cukuru ar ūdeni savāra sīrupā. (6 min.)
  2. atdzesē masu līdz 80 grādiem.
  3. pievieno esenci un želatīnu.
  4. Samaisa.
  5. kuļ ar mikseri apmēram 35 min.
  6. masas jābūt 3 reizes vairāk.
  7. Izspiež caur konditorejas maisiņu.

Komentāri

viktorija 2012. gada 8. jūnijs 16:04
baigi viegli uztaisams un namigs:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti