Pīle cepta krāsnī franču gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 Pīle
  • 2 apelsīni
  • 1 ābols
  • 2 sīpoli
  • 100 gr medus
  • Sāls pipari

Pagatavošana

2 min.
  1. Pīli ieberž ar sāli un pipariem,
  2. Apelsīnnus nomizo,rupji sagriež,ābolus,sīpolus
  3. un pilda iekšā pīlē.
  4. ½medu uzsmērē pīleei otru pusi liek iekšā kopā ar pildījumu.
  5. tad liek krāsnī 190 c un cep 2,5 h.
  6. Pārklāj ar alumīnija folliju īk pa brīdim pārlej ar to šķidrumu kurš iztek.

Komentāri

krista pati 2016. gada 26. novembris 20:31
Sanāca ļoti garšīgi! Cepu cepeti pirmo reizi mūžā, un sanāca ļoti labi! Saliku apkārt daudz dārzeņu. Mans partneris bija ļoti apmierināts ar jaukajām vakariņām.
inga 2011. gada 1. janvāris 17:44
Pīle garšīga bez gala,dažam labam šefpavāram būtu ko pamācīties,perfekta recepte.Paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni