Merlleņu zupiņa

5 1

Sastāvdaļas

  • Ūdens: 3 gl
  • Mellenes: 250 g
  • Cukurs: ½ gl
  • Kartupeļu ciete: 2 tējk
  • Maltas krustnagliņas: ½ tējk
  • Kanēlis: ½ tējk

Pagatavošana

1 min.
  1. Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas, samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti