Pīrāgs "zebra" 2

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Olas: 4 gb
  • Cukurs mīklai: 460 g
  • Krējums: 250 g
  • Margarīns: 200 g
  • Kviešu milti: 320 g
  • Cepamais pulveris
  • Kakao: pēc garšas
  • Glazūrai
  • Piens: 130 g
  • Vaniļas esence: 7-8 piles
  • Cukurs: 230 g
  • Sviests: 1 tējk

Pagatavošana

1 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet krējumu un izkausētu margarīnu un sakuliet. Pievienojiet izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Ātri sajauciet un mīklu sadaliet divās daļās. Vienai daļai pievienojiet kakao, lai veidotos brūna masa. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, pa kārtām lieciet balto un brūno masu. Cepiet 220 oC apmēram 30 min.
  2. Lai pagatavotu glazūru, uzvāriet pienu un pievienojiet cukuru, kas sajaukts ar vaniļas esenci, lai veidotos sīrups. Karstai masai pievienojiet sviestu un sajauciet. Gatavo biskvītu atdzesējiet un dekorējiet ar glazūru. Pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti