Persiku un biezpienu kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 350 g miltu
  • 300 g cukura
  • 1.25 kg vājpiena biezpiena
  • 500 g konservētu persiku pusīšu
  • 100 ml eļļas
  • 100 g rozīņu
  • 100 g mandeļu lapiņas
  • 8 olas
  • Puspac. cepamā pulvera
  • Pac. vaniļas pudiņa pulvera
  • Garnēšanai
  • 200 g krējuma
  • Šokolādes plāksnītes

Pagatavošana

1 min.
  1. 200 g biezpiena samaisa ar eļļu, olu un 100 g cukura.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri un samīca viendabīgā mīklā.
  3. Liek uz ar miltiem apkaisītās darba virsmas, plāni izveltnē un ieklāj dziļā, ietaukotā cepešpannā.
  4. Persikiem nolej sulu.
  5. 200 ml persiku sulas sajauc ar atlikušo biezpienu, olām, cukuru un pudiņa pulvera.
  6. Persikus sagriež gabaliņos un kopā ar rozīnēm, mandelēm un augļiem pievieno biezpiena masai.
  7. Persiku un biezpiena krēmu lej uz mīklas.
  8. Liek sakarsētā cepeškrāsnī (175 grādu temperatūrā) un cep apmēram 60 minūtes.
  9. Atdzesē un sagriež 20 gabaliņos.
  10. Katru gabaliņu garnē ar putukrējumu un šokolādes plāksnītēm.
  11. Pēc vēlēšanas pārkaisa ar kakao pulvera.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize