Gardais sautējums

3 1

Sastāvdaļas

  • Visas sastavdaļasaptuveni vienādās proporcijās piem
  • 2 kg ungaru pipari
  • 2 kg tomati
  • 2 galviņas kāpostu
  • 2 kg sīpolu
  • 2 kg burkāni
  • 2 kg kabacu
  • 1 galviņa ķiploku
  • Pa 1 buntītei dilles, selerijas, pētersīļus
  • 3 ēdam karote etiķa esence
  • Sals un pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomazga, notīra dārzeņus, noplaucē un atdala no mizas tomatus, lai to vieglāk izdarīt pirms liek karsta ūdenī sadursta ar dakšu.
  2. Sagriežkubiciņos piparus, tomatus, kapostus, sīpolus, kabačus,ķiploku, zaļumus, burkanus sarīvē.
  3. Visu atsevišķi apcep eļļā un liek sautēties katlā. Esenci pievieno 15 min pirms beigām.
  4. Sautēšanas laiks aptuveni 1h.
  5. Salatus liek burkas, var izmantot kā lielisku piedevu edieniem, likt zupās, merces.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi