Biezpiena-ābolu plātsmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 1 pac.skāba biezpiena
  • 3 olas
  • 1.5 1,5 gl cukura
  • 2.5 2,5-3 glāzes miltu
  • 1.t.k. sodas
  • apmēram 6-7 palieli āboli
  • 1 pac.saldā krējuma,2-3 ēd.k.skābā krējuma
  • nedaudz vaniļas cukura un kanēlis
  • 1 ēd.k.eļļas /vai kāda cita taukviela

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Bļodā sakuļ 3 olas ar 1gl.cukura.Tad pievieno biezpienu ar 1t.k.sodas un visu labi samīca,tad pievieno 2,5 gl.miltu, pieleju 1ēd.k.eļlas,vēl samīca,,bet jau ar rokām,līdz neķeras pie rokām.Var pielikt vēl miltus.Tad izņem no bļodas un izrullē četrstūra gabalā/cik liela ir plāts/ un liek uz plāts,maliņas uzloka ,mīklu pārber ar cukuru.Sagriež nomizotus ābolus šķēlītēs un liek pamīšus rindiņā uz mīklas.Tad sajauc bļodā saldo krējumu ar skābo krējumu,pieliek 2-3 ēd.k.cukura,vaniļas cukuru un pārlej plātsmaizei.Pārkaisa kanēli un cep iepriekš sakarsētā cepeškrānī ar gaisa plūsmu 175 grādos 15-20 min.Maliņas paliek gaiši brūnas ,kas jau liecina par gatavību.

Komentāri

ināra 2010. gada 11. jūnijs 10:31
biezpiens jau pašā sākumā pielikts,ar sodu un olām ...utt:)
Kate 2009. gada 9. jūlijs 19:57
Un kur tad tas biezpiens?:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize