Taizemiešu kokosa zupa "latviešu vēderiem"

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 3 vistas filejas gabaliņi
  • sēnes (šampinjoni) 300g
  • garneles 200 g
  • 4 vidēji tomāti
  • kokosriekstu piens 400 ml
  • bambusa dzinumi - 2 edamkarotes
  • ūdens 400 ml
  • svaiga kinza
  • ingvera sakne
  • 1 paciņa taizemiešu zupas garšvielas

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā lejam udeni un kokosriekstu pienu, pievienojam garšvielas, pierīvējam nedaudz ingvera saknes vai ingvera garšvielu (ja no paciņas) un liekam vārīties. Kad sastāvs uzvārījies, pievienojam sagrieztus vistas filejas gabaliņus, garneles un tomātus, pēc apmēram 7 minūtēm zupa jau gatava, pēdējās pievienojam gabaliņos sagrieztas sēnes.
  2. Asāku zupu piekritēji var papildināt ar smalki sagrieztiem sarkanajiem čili pipariem!
  3. Var jau liet bļodiņās un virsū uzkaisīt sagrieztu svaigu kinzu!
  4. Labu apetīti

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas