Kabaču mikslis

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 tomāti
  • Skābais krējums
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Citronpipari
  • Eļļa

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Tāpat sarīvē burkānus, sasmalcina sīpolu un ķiplokus. Pannā apcep burkānus, sīpolus, ķiplokus, pieber citronpiparus.Šo maisījumu izņem no pannas un pārliek kādā traukā. Tad liek cepties sarīvēto kabaci, sutina tik ilgi kamēr iztvaiko sula. Kabaču masai liek klāt apcepto burkānu maisījumu un pannā sutina, ik brīdi apmaisot, tad piegriež tomātus, pieberr piparus un sāli. Sāls jāber diezgan daudz, pēc garšas. Beigās pielej, bagātīgi skābo krējumu. Nedaudz pasutina. Ēd kā salātus, vai kopā ar kartupeļiem un gaļu. Process garš, bet rezultāts ļoti labs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti