Pildīta vista ar griķiem un akniņām

4 1
Pildīta vista ar griķiem un akniņām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 cepšanai sagatavota vista (izķidāta)
  • 200 g griķu
  • 200 g smalki sagrieztu vistu aknu
  • 25 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 tējk. kaltēta majorāna
  • 1 sakulta ola
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

120 min.
  1. Novāra griķus lielā daudzumā ūdens.
  2. Sīpolus sasmalcina un apcep sviestā.
  3. Pievieno vistu aknas, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un turpina cept līdz gatavībai.
  4. Apceptajām vistu aknām pievieno griķus, sakultu olu, majorānu un garšvielas. Visu rūpīgi samaisa.
  5. Labi nomazgātu un nosusinātu vistu piepilda ar sagatavoto maisījumu, sasienot kopā kājas un spārnus, liek uz panas un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1,5 stundu.
    Pirms pasniegšanas galdā rotā ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Labi nomazgātu un nosusinātu vistu piepilda ar sagatavoto ma...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni