Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta vista ar griķiem un akniņām

2007. gada 11. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Novāra griķus lielā daudzumā ūdens.
2. Sīpolus sasmalcina un apcep sviestā.
3. Pievieno vistu aknas, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un turpina cept līdz gatavībai.
4. Apceptajām vistu aknām pievieno griķus, sakultu olu, majorānu un garšvielas. Visu rūpīgi samaisa.
5. Labi nomazgātu un nosusinātu vistu piepilda ar sagatavoto maisījumu, sasienot kopā kājas un spārnus, liek uz panas un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1,5 stundu.
Pirms pasniegšanas galdā rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu