Ābolu marmelāde sviestmaizēm (angļu recepte)

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 l ūdens
  • 100 gr. cukura
  • 5 vidēji un mīksti āboli

Pagatavošana

10 min.
  1. Uz sakarsētas pannas uzlej nedaudz ūdens un pieber cukuru. Apbrūnina
  2. Sarīvē ābolus uz rupjās rīves.
  3. Kad cukurs kļuvis gaiši brūns, pielej atliku;so ūdeni un ļauj karamelei izkust. Ieber ābolus.
  4. samazina liesmu un ļauj āboliem izkust. Lai tie kļūst zeltaini un viendabīgi. Ielej sietiņā visu masu un ļauj lai notecinās. Šī recepte domāta vien nelieliem daudzumiem. Es no rītiem lieku jau sagatavotu visu.
  5. Lai jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti