Apelsīnu salati ar pētersīļiem un burkāniem
Var pasniegt arī kā piedevu pie vistas vai zivs.
Sastāvdaļas
- 1 apelsīns
- 1/4 citrona
- 1 vidējs burkāns
- 20 g pētersīļu
- 20 g saulespuķu sēkliņu
- Traukā ar vāku saplūkā pētersīļu lapas un smalki sagriež kātiņus.
- Notīra un ar mizojamo nazīti sagriež lentēs burkānu, pievieno pētersīļiem.
- Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos apelsīnu un ieber traukā.
- Izspiež citrona sulu un ar to aplej salātus.
-
Trauku aizvāko, liek uz dažām stundām ledusskapī, lai salāti ievilktos ar sulu. Visu samaisa.
Pasniedzot pārber ar saulespuķu sēkliņām.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri