Sākums > Receptes > Uzkodas

Cīsiņu un salātu maizītes

2007. gada 27. jūlijs
Foto: Kristīne Šeiko
Pagatavošana
1 min
1. ja neizmanto gatavu biežu salātus, nomizo bites, ābolus un mārrutkus. bites un ābolus rīvē uz rupjas rīves, mārrutkus uz ļoti smalkas.
2. baltvīna etiķi samaisa ar cukuru, sāli un pipariem.
3. samaisa baltvīnu un krējumu, mērcei samaisa ar rīvētajām bietēm, āboliem un mārrutkiem.
4. cīsiņus uzkausē sausā pannā.
5. maizītēs iegriež dziļus šķēlumus. katrā maizītē ieliek pa cīsiņam. virsū bagātīgi liek salātus.
6. cīsiņus un salātu maizītes pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.
Uz augšu