Biezpiena kūka "tiramisu"

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 100 g auzu pārslu cepumi
  • 30 g saberztu riekstu
  • Pildījumam
  • 175 g šokolādes
  • 150 g saldā krējuma
  • 250 g samalta biezpiena
  • 1 ēd.k stipras kafijas
  • 30 g pūdercukura
  • Rotājumam
  • 250 g samalta biezpiena
  • 100 g skābā krējuma vai jogurta bez garšvielām
  • 15 g šokolādes
  • Pekanrieksti vai valrieksti
  • Kokosa skaidiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. izkaušē taukvielas samaisa ar sadrupinātiem auzu pārslu cepumiem un riekstiem.
  2. masu liek veidnē ar noņemamām malām
  3. ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi pildījumam. krējumu saputo stingās putās.
  4. biezpiena samaisa ar kafiju, pūdercukuru, izkausē šokolādi un putu krējumu.
  5. pildījumam liek veidnē uz pamata un dažas stundas tur vēsumā.
  6. rotājumam samaisa biezpienu ar krējumu. pārziežar to pildījumu.
  7. rotā ar rīvētu šokolādi, riekstiem un grauzdētām kokosriekta skaidīņām.

Komentāri

ilvita 2011. gada 13. janvāris 15:48
ja pareizi saprotu - biezpiena masai pievienota tumshā shokolāde? Man skjiet, kafija, shokolāde, biezpiena masa? Hmmm, kāda krāsa tur kopā sanāk?
Varbūt njemt balto shokolādi un nelikt kafiju?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize