Sākums > Receptes > Pamatēdieni

* omlete - po prastomu

2007. gada 25. maijs
Foto: Kristīne Meijere
Pagatavošana
20 min
1. Piemērs:
2. Sakuļam olas ar mienu vienmērīgā masā, pievienojam vegetiņu, nedaudz.
3. Paralēli apcepjam kārtīgi sīpolu ( iesaku sīpolu negriest smalki, bet gan stremelītēs), kad sīpoli apcemti apcepjam atsevišķi desu(desu arī vēlams sagriest strēmelītēs) nedaudz.
4. Sasmalcinam dillītes...
5. Liekam cepties omleti krasniņā ( pievienojam maisijumam nedaudz sviestiņu, lai virsējā kartiņa būtu grauzdeināka) un 5-7 min, tad izņemam parberam pāri ar desu un sīpolu un liekam tālāk cepties, kad omlete ir principā gatava izņemam no krasniņas parmeram ar dillēm (svaigām), ieliekam vēl krāsniņā uz 5 min.
6. Pasniegt var ar grauzdiņiem apceptiem un pari parkaisītu sieru( kas arī ir sarīvēts)!
Uz augšu