* omlete - po prastomu

5 1

Sastāvdaļas

  • Piens
  • Olas
  • Siers
  • Sīpols
  • Doktor desa
  • Vegeta
  • Sviests
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Piemērs:
  2. Sakuļam olas ar mienu vienmērīgā masā, pievienojam vegetiņu, nedaudz.
  3. Paralēli apcepjam kārtīgi sīpolu ( iesaku sīpolu negriest smalki, bet gan stremelītēs), kad sīpoli apcemti apcepjam atsevišķi desu(desu arī vēlams sagriest strēmelītēs) nedaudz.
  4. Sasmalcinam dillītes...
  5. Liekam cepties omleti krasniņā ( pievienojam maisijumam nedaudz sviestiņu, lai virsējā kartiņa būtu grauzdeināka) un 5-7 min, tad izņemam parberam pāri ar desu un sīpolu un liekam tālāk cepties, kad omlete ir principā gatava izņemam no krasniņas parmeram ar dillēm (svaigām), ieliekam vēl krāsniņā uz 5 min.
  6. Pasniegt var ar grauzdiņiem apceptiem un pari parkaisītu sieru( kas arī ir sarīvēts)!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni