Rabarberu, ābolu un jāņogu ķīselis

4 1
Rabarberu, ābolu un jāņogu ķīselis
Foto: Depositphotos.com
Rabarberus un ogas var izmantot saldētas :)

Sastāvdaļas

  • Divi rabarberi
  • Kartupeļu ciete
  • Aboli 2 palieli
  • Nedaudz jāņogas
  • Cukurs
  • Svaiga apelsina miziņa ( 2-3 nelielas šķēlītes)

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo rabarberus, sagriežam mazos kubiciņos, nomizo ābolu, sagriež mazos kubiciņos, ielej katliņā ūdeni met sastāvu varīties, pievieno arī jāņogas.
  2. Pavāra 3 - 4 min
  3. Paralēli krūzītē ar aukstu ūdeni iemaisa 1 ēd. k. ar kalniņu kartupeļu cietes un kartīgi izmaisa, lej klāt mūsu vārošam sastāvam cītīgi maisot.
  4. Turpina maisīt, pievieno cukuru pēc garšas un apelsina miziņas, turpinam maisīt ļīdz tas sabiezē, tad slēdz arā. Uzliek vāku un ļauj, lai 5 - 7 min. pastāv, tad noņem vāku un lai atdziest.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ilze 2016. gada 6. novembris 18:58
Tiešām origināla "recepte"! Tas ir vienkārši pastāstiņš par ķīseli,jo receptēs parasti tiek uzrādītas proporcijas.
kkk 2012. gada 3. jūnijs 13:39
Uz kādu ūdens daudzumu paredzēts taisīt???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti