Olu un citrona krēms

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • ½citrona
  • 25g cukura
  • 3g želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumu ar cukuru, norīvētu citrona miziņu saputo, līdz cukurs izkusis.
  2. Tad pievieno citrona sulu, aukstāūdenī uzbriedina un izšķīdina želantīnu un iecilā saputotu olas baltumu.
  3. Lej saldēdiena bļodā un liek vēsā vietā, lai sarec.
  4. Citrona sulas vietā var likt rumu vai konjaku ( 25g)

Komentāri

liga 2013. gada 20. novembris 18:56
ja es tulit pameginasu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti