Sākums > Receptes > Deserti

Cepumi no vārītiem olu dzeltumiem

2007. gada 3. aprīlis
Foto: Viktorija Marherte
Pagatavošana
1 min
1. Olu dzeltenumus izvāra lai tie nebūtu mīksti,tad saberž caur sietu un ielikt sviestā kuru pirms tam vajag ar rokām saberst tā lai tas būtu mīksts.Pievienot vienu jēlu olu, visu cukura pūderi,vaniļas cukuru,miltus sajauktus ar cepamo pulveri.Labi sajaukt lai veidotos viendabīga masa un varētu uztaisīt bumbu.Pēc tam izveltnēt biezumā 2-3 mm,izsmērēt ar olu un cept vieglā karstumā,kamēr cepumi nepaliek viegli brūni.
2. Neskatoties uz savu briesmīgo nosaukumu cepumi ir ļoti garšīgi.Vajag ļoti uzmanīgi skatīties lai nesadeg,jo šo cepumu mīkla ātri paliek gatava :)
Uz augšu