Lieldienu siers

4 1
Lieldienu siers
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g svaiga biezpiena
  • 2 ēd. k. kausēta sviesta
  • 1 glāze saldā krejuma
  • 1 glāze cukura
  • Šķīpsniņa sāls

Pagatavošana

400 min.
  1. Biezpienu ieliek mārlē un notecina.
  2. Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.
  3. Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu rupīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.
  4. Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli. Pārliek ar šķīviti un noslogo.
  5. Sieru liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
  6. Tad izgāž no formas un iztin no marles. Rotā ar krasotām olām, zaļumiem.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas