Sinepju steiks

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes olīveļļas25 g sviesta4 filejas steiki1 ēdamkarote brendija200 ml saldā krējuma4 ēdamkarotes graudu sinepju

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē pannā eļļu un sviestu un cep steikus maksimālā karstumā (ja tev būs sliktas kvalitātes sviests, var stipri sprakšķēt — UZMANIES!) no katras puses 2–4 min atkarībā no tā, kādas gatavības steikus vēlies ēst.Piemal vai pieber sāli, piparus un pārliec steikus uz servējamā šķīvja.Pannā ielej brendiju un atjauc ar to pannas sastāvu, veidojot mērci Tad pievieno saldo krējumu un reducē līdz mērces konsistencei, beigās iemaisi sinepes un pasniedz.Šāda tipa mērces mājas variantā ir gardas un ekonomiskas. To pamatā ir sula, kas izdalījusies no gaļas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni