Gulašzup :d

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg lielop
  • 4 sīpol
  • 1 burk lečo no sarkanim piparim un sēnem
  • Sāl
  • Pipar
  • 1 ēd. k. karpeļ ciet
  • Piedev gulašam
  • Eļļ

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež gaļ cukurgraud lieluma, sīpols riņķos. Liela katla ielej eļļ , liek gaļ un sīpols un cep kamer brūn. Pielej ūden, piliek sāl , pipar, laurlap un vār kamer gaļ mīkst . Pivieno lečo, garšviel un uzvār, beigās iebiezin ar ūdeni samaisit karpeļ ciet. Ēd ar skāb krējum.

Komentāri

Dorisa 2013. gada 1. novembris 15:37
Rīt vārīšu. Redzēs vai labāka zupa vai valoda.
Evija 2013. gada 7. jūlijs 10:50
Recepte laba un ir par ko pasmaidīt!!!
jana 2010. gada 25. augusts 11:39
izklausās pēc ventiņvalodas...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas