Karstā šokolāde ar putukrējumu un mandelēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g šokolādes
  • 3 tējk. cukura
  • 2 glāzes piena
  • 2 tējk. šķīštošās kafijas
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1 ēd.k. apgrauzdētu mandeļu skaidiņu

Pagatavošana

20 min.
  1. Šokolādi ūdens peldē izkausē un pamazām kuļot pievieno uzvārītu pienu, 2 tējk. cukura, šķīstoš kafiju.
  2. Karsto šokolādi salej traukos un grezno ar putukrējumu, kas saputot ar tējk. cukura, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

gerda 2016. gada 18. janvāris 20:32
uz cik cilvekiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni