Rīsu biezputras sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • Uz 1 glāzi rīsu
  • 2 gl. piena
  • 2 olas
  • 2 -3 ēd.k. cukura
  • 50 g rozīņu
  • ½ tējk. sāls
  • 1 -2 ēd.k. sviesta
  • Rīvmaize

Pagatavošana

60 min.
  1. nomazgātus rīsus vārīt verdošā ūdenī 10 min. ūdeni noliet, rīsus pārliet ar karstu pienu, pievienot sāli un maisot vārīt 25-30 min. biezputru atdzesē, pievieno cukuru, olas, rozīnes. labi izmaisa. masu liek uz ietaukotas, ar rīvmaizi pārkaisītas veidnes un cep cepeškrāsnī gatavu. pirms cepšanas virsmu var pārziest ar krējumu. pasniedz atdzesētu ar dzērveņu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti