Kartupeļu picas

2006. gada 22. oktobris
Foto: Renāte Bula
Pagatavošana
1 min
1. Nomizo kartupeļus un sarīvē ar rīvi strēmelēs (lai ir garas strēmeles, ne putra!). Liek bļodā, pievieno krējumu, miltus, olas, piparus un sāli. Kārtīgi sajauc. Sakarsē eļļu pannā un liek cepties lielas pankūkas (3-4 uz pannas) apt.cm augstumā katru. Cep brūnas, katru apt.10-15minūtes. Kad pankūkas saceptas, lai pastāv vnk uz šķīvja. Gatavojam palīgsastāvdaļas. Sagriežam kubiņos desu, smalki sīpolus un cepam uz pannas, kamēr brūni (tik sīpolus vēlams nesadedzināt), liekam uz cita šķīvīša. Sarīvējam atsevišķā traukā arī sieru. Tālāk ņemam paplāti, uz kuras saliekam pankūkas (vēlams uz cepampapīra, lai nerauj klāt), virsū liekam desas un sīpolu maisījumu, atkarībā no gaumes tomātu mērci un pārrīvējam pēc vēlmes pāri sieru. Liekam krāsnī un cepam līdz siers ir izkusis un pasniedzam galdā ar jebko klāt , ko vēlamies :) sastāvdaļas receptē var variēt..ar šķinķi, tomātiem utml. Bon apetit.
Uz augšu