Kalvadoss

4 1

Sastāvdaļas

  • 75 l ābolu sula
  • 9 deserta karotes cukura
  • 9 krustnagliņas
  • 1 /3 muskatrieksta(vai 5-7 virces)
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Apelsīna miziņa
  • 1 l spirta

Pagatavošana

180 min.
  1. Ābolu sulā izšķīdina cukuru, pieliek garšvielas. Šo maisījumu uzkarsē līdz 60-70°C un karstam pielej spirtu. Notur 3 nedēļas, tad filtrē un - gatavs.

Komentāri

IEVA 2012. gada 24. augusts 19:25
ideāls!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni