Bišu " šūnas"

4 1

Sastāvdaļas

  • Sviests-400 gr
  • Kukurūzu nūjiņas(vaniļas), tikai ne krāsainās, lielās-2.pakas
  • Konfektes īrisi " kis kis", " sonja" vai zelta atslēdziņa-600 gr
  • !!!OBLIGĀTI TIKAI ALUMĪNIJA KATLS

Pagatavošana

40 min.
  1. vispirms pievieno sviestu un izkause un nelielas uzguns, tad pievieno jau nolobītos īrisus un uz nelielas uguns karsē nemitīgi maisot,kad īriss izkusis(tas iegūst krēmīgu konsistenci un kļūst gaiši brūns) pievieno kukurūzu nūjiņas un kārtīgi maisa.
  2. kad nūjiņas liekas kārtīgi apmaisījušās ar īrisu tās iekārto traukā un mazliet peispiež, lai viņas sakrītas un ļauj sastingt!
  3. !!!ATCERIES!!! īrisus drīkst karsēt tikai uz lēnas uguns, un tie nevienā brīdī nedrīkst burbuļot!
  4. !!!ATCERIES!!! visu laiku īriss ir jāmaisa, lai nepiedeg!
  5. Ja Jūs ievērosiet manus norādījumus, tad viss sanāks kā nākas!
  6. LAI LABI GARŠO! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti