Sautēta sirds

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g sirds
  • 150 g žāvēta speķa
  • 150 g selerijas
  • 400 g burkānu
  • 1 -2 ēd.k. sviests
  • Etiķis
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomērcētu sirdi notīra un sagriež palielos gabaliņos.
  2. Iespeķo ar speķa strēmelītēm un uzkaisa sāli.
  3. Sirdi kopā ar saknēm katliņā apcep spilgti brūnu.
  4. Pielej mazliet ūdens un etiķa.
  5. Traukā sautē 1- 1 ½ stundu.
  6. Gaļas novārījumam pieliek mazliet cukura pāe garšas.
  7. Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni