Nieru plaušu un sirds sautējums

5 1

Sastāvdaļas

  • Cūkas sirds
  • 100 g nieru
  • 100 g plaušu
  • 250 g cauraugušas svaigas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 lauru lapa
  • 1 -2 ēd.k. kviešu miltu
  • Etiķis
  • Naža gals cukurs
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētu sirdi, nieres, auša un gaļas sagriež četrstūrainos gabaliņos, liek katliņā kopā ar sagrieztiem un iepriekš apceptiem sīpoliem.
  2. Pārlej ar karstu ūdeni.
  3. Vāra uz lēnas uguns 1-1 ½ stundas.
  4. Kad gaļa mīksta, novārījumu tumē ar aukstā ūdenī iejauktiem miltiem.
  5. Pievieno nedaudz etiķa un naža galu cukuru.
  6. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni