Ātrais kabaču sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 1 kg maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 4 tomāti
  • Majonēze pēc vajadzības
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, tomātus sagriež gabaliņos un sacep kopā ar malto gaļu.
  2. Kabaci sagriež plānās šķēlītēs un kārto cepamtraukā tā, lai to maliņas pārklātos, pārlej ar majonēzi, kas mazliet atšķaidīta ar ūdeni un sajaukta ar garšvielām. Tad pārliek ar dārzeņiem sacepto malto gaļu un virsū atkal klāj kabaču šķēlītes. Visu pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu karstumā kamēr siers izkusis un kabači kļuvuši mīksti.

Komentāri

Ance 2013. gada 8. augusts 22:44
Ļoti gardas vakariņas! Tikai es pievienoju par daudz ūdeni, sanāca šķidra mērce, bet garšīgi tāpat + ņēmu padomu mērcītei pievienot arī ķiploku. Paldies par recepti! ;)
asiaa 2010. gada 30. jūlijs 18:33
Eciitis, es ņēmu vidēji lielus sīpolus un
lielus burkānus
asiaa 2010. gada 30. jūlijs 18:32
ļoti garšīgs, vienīgi es vēl veicu dažus papildinājumus:
pieliku 5 nelielus šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un majonēzes mērcei pieliku 5 lielas ķiploku daiviņas, kuras sablenderēju kopā ar baziliku, dillēm un pētersīļiem, sacepumam pa vidu uzkaisīju oregano!
Super! :)
paldies autorei!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni