Dārzeņu plovs ar ķirbi

5 1

Sastāvdaļas

  • Ķirbis neliels gab 200g
  • Pākšu pupi;nas 200g
  • Fenheļa sakne neliela
  • Sīpoli 2
  • Zaļumi
  • Sviests 50 g
  • Baltvīns 150ml
  • Dārzeņu buljons 700ml
  • Rīsi (labāk gargraudainie) 2*125g
  • Karrijs naža gals(labāk safrāns)
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kīrbja mīkstumu sagriežu kubiņos,pupiņām nogriežu galiņus,fenheli sagriežu šķēlēs,sīpolu sakapāju.Sīpolu viegli apcepu sviestā,pieleju buljonu ar vīnu,uzvāru.Ieberu ķirbja gabaliņus un pasautēju.Tad lieku klāt pārējos dārzeņus un pavāru vēl.Dārzeņus ņemu laukā un izkāšu šķidrumu caur sietiņu.
  2. Katliņā izkausētā sviestā apcepu rīsus,līdz tie caurspīdīgi.Pārleju buljonu un sautēju 20-25 min zem vāciņa.Tad noņemu no uguns un nolieku lai pastāv.Beigās iemaisu sagatavotos dārzeņus.

Komentāri

Arturs 2013. gada 20. novembris 09:26
suda ediens maza ediena garsa ir stulba, bet darzeni ir loti negarsigi, janim patika

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni