Makaroni ar ķiploku mērci

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa makaronu
  • 0.5 l kefīra
  • 3 -4 daiviņas ķiploka
  • 2 -3 ēd.karotes skāba krējuma
  • 500 gr maltās gaļas
  • Sāls,garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pēc parastās receptes vispirms vāra makaronus, kamēr makaroni ,vārās uz lēnas uguns cep un nelielā ūdens daudzumā sautē malto gaļu,kā arī pievieno garšvielas.
  2. Atsevišķā bļodiņā sarīvē ķiploku pievieno kefīru un krējumu,samaisa tā būs piedeva izvārītajiem makaroniem.
  3. Gatavo malto gaļu var samaisīt kopā ar makaroniem,var likt atsevišķi uz makaroniem.Pirms pasniegšanas pārlej ar mērcīti.Ļoti veselīga recepte gripas laikā,jo ķiploku daudzumu var regulēt pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni