Rīsi ar olu

2005. gada 15. aprīlis
Foto: Sintija Meijere
Pagatavošana
20 min
1. Verdošā ūdenī liek vārīties rīsus, pieberot pāris šķipsniņas sāls.
Foto: Sintija Meijere
2. Pēc aptuveni 15 minūtēm, kad rīsi ir gatavi, tos nokāš un karstos rīsos iesit 2 olas. Tad kārtīgi samaisa, lai ola karstajos rīsos savelkas.
Foto: Sintija Meijere
3. Beigās pieber univ. garšv. mais. vai citas garšvielas pēc izvēles. Visu kārtīgi izmaisa
Foto: Sintija Meijere
4. Rīsi ar olu var būt lielisks veģetārs ēdiens kopā ar dārzeņiem, kā arī piedeva gaļas vai zivju ēdieniem.

Lai labi garšo!
Foto: Sintija Meijere
Uz augšu