Ko tik neizdomā aiz skopuma'' aliču zapte

4 1

Sastāvdaļas

  • Kaukāzu plūmes
  • Nedaudz ābolus
  • Cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms kaukāzu plūmes nomazgātas liek tvaicējamājā un iztecina sulu.Liek klāt cukuru un savāra. Var izmantot limonādēm.
  2. Iztvaicētas ogas liek sietā, izberžot caur to atbrīvojas no kauliņiem, pievieno pēc garšas cukuru, ābolus un kanēli, vāra zapti.
  3. Ļoti garda un nav stipra, jo suliņa jau izmantota.Ziemā uz baltmaizes un ar pienu, pilnīgi kā bērnībā.ļoti labi izmantojama tortēm, jo ir bieza ar skēbenu garšu, var jaukt arī ar krējumu- garšas nianses.

Komentāri

kristinr 2014. gada 8. septembris 19:17
Drusku pieliku vermuta martini, ļoti labi garšoja. Suliņa ar visiem patika.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi