Medus apelsīnu vista

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 vistas filejas (āda un kauli noņemti)
  • 2 ēd.k. augu eļļas
  • 450 ml apelsīnu sulas
  • 75 ml medus
  • 3 pilienus (vai vairāk) asas piparu mērces (Tabasco)
  • 2 ēd.k. sarīvētas svaigas ingvera saknes
  • 1 ēd.k. kartupeļu cietes
  • 75 ml ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Apelsīnu nomizo, sagriež šķēlēs.
  2. Filejas sagriež pusotra centimetra kubiciņos.Sakarsē vokā eļļu, maisot cep gaļu apmēram četras minūtes.
  3. Pievieno apelsīnu sulu, medu, piparu mērci, ingveru un sāli pēc garšas.
  4. Vāra uz lēna uguns desmit minūtes.
  5. Sajauc cieti ar ūdeni un pievieno vokā,
  6. maisot, līdz ēdiens sabiezē, apmēram minūti.
  7. Iejauc apelsīnu šķēles.
  8. Pasniedz karstu ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni