Sākums > Receptes > Salāti

Krabji dārzeņos

2006. gada 10. augusts
Foto: Gita Mārtiņsone
Pagatavošana
30 min
1. Apvāra puķukāpostu tā lai tas nebūtu galīgi mīksts, bet gan lai būtu vēl nedaudz stingrs.Izvārīto puķukāpostu sadala palielās rozetēs un liek atdzesēties.
2. Izvāra paciņu gargraudu rīsus un arī liek atdzesēties.
3. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos(pallielos),tad sagriež kubiņos svaigo gurķi,papriku,sagriež arī Ķīnas kāpostu.Visu liek bļodā,pieliek arī puķkāpostu,rīsus un konservētu kukurūzu.Pieliek majonēzi, nedaudz sāls garšai un visu kārtīgi iemaisa.
4. Liek ledusskapī uz 10-15minūtēm ievilkties.Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātām dillēm.
5. P.S. Ja vēlas var rīsus nelikt.
Uz augšu